Καλωσόρισμα

Η Photiades Education συνεισφέρει με επιτυχία για περισσότερο από 30 χρόνια στον τομέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης και συμβουλευτικής σπουδών στην Κύπρο, με σκοπό τη σωστή και επιτυχημένη ανέλιξη του μαθητή. Στο τομέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης οι έμπειροι και προσοντούχοι καθηγητές μας παρέχουν μέσα από σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας μαθήματα ξένων γλωσσών όπως Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά, καθώς επίσης και μαθήματα Μαθηματικών, Λογιστικής και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Στο τομέα της συμβουλευτικής εκπαίδευσης παρέχουμε ανεξάρτητη καθοδήγηση και πληροφόρηση για κλάδους σπουδών, αιτήσεις και εγγραφές σε πανεπιστήμια, υπηρεσίες για μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές, προετοιμασία για συνεντεύξεις, οικονομικές συμβουλές και υποτροφίες, εξεύρεση κατάλληλης εστίας/χώρου διαμονής και ταχύρυθμα μαθήματα IELTS. Η επιτυχία μας και στους δύο τομείς βασίζεται στον επαγγελματισμό και στην ομαδικότητα μας προσφέροντας το καλύτερο σε αυτούς που εμπιστεύονται το μέλλον τους στα χέρια μας.

Πως διαφέρουμε

Έχουμε πάνω από 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον τομέα της εκπαίδευσης.

Προσφέρουμε ανεξάρτητες και εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες, με στόχο την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για κάθε μαθητή.

Μπορούμε και έχουμε ως στόχο να είμαστε διαχρονικά οι αξιόπιστοι σύμβουλοί σας. Από την επιλογή μαθημάτων στο σχολείο στην επιλογή κλάδου σπουδών και πανεπιστημίου, μέχρι και την προετοιμασία για συνεντεύξεις δουλειάς.
˅ περισσότερα˄ κλείσιμο

Η Ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, συμβούλους και εκπαιδευτές που έχουν φοιτήσει σε μερικά από τα πιο φημισμένα πανεπιστήμια του κόσμου όπως Oxford, Cambridge, Imperial, Warwick, Kings’ College, Manchester and Sorbonne (France).
˅ περισσότερα˄ κλείσιμο