Έμπειροι Καθηγητές
Μικρά Τμήματα
Διαδραστικά Παιχνίδια
Ασφαλές Μεταφορικό Μέσο

30 χρόνια Υπεροχής!

Το ινστιτούτο Photiades Education στην Δευτερά δημιουργήθηκε από την Άννα Αγρότη Φωτιάδη το 1986 και από τότε έχει καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα φροντιστήρια της επαρχίας Λευκωσίας. Κάθε χρόνο οι μαθητές μας επιτυχαίνουν άριστα αποτελέσματα στις εξωτερικές τους εξετάσεις και αυτό οφείλεται στους προσοντούχους και έμπειροuς καθηγητές, του ευέλικτου προγράμματος που επιτρέπει στους μαθητές να προχωρήσουν ανάλογα με τις δυνατότητές τους, των συχνών διαγωνισμάτων και της ταχτικής επικοινωνίας με τους γονείς. Επιπλέον, τα προγράμματα αναβαθμίζονται συνεχώς και χρησιμοποιούνται νέοι μέθοδοι διδασκαλίας και διαδραστικά μέσα όπου αυτά προσθέτουν αποτελεσματικά στην ανέλιξη του μαθητή.

Προσφέρονται μαθήματα Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Λογιστικής, Πολιτικής Οικονομίας Μαθηματικών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (FUNecole) σε όλα τα επίπεδα.


Μαθήματα

Pre Junior English

Pre Junior English

To Pre Junior είναι ένα καινοτόμο και διαδραστικό πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για πολύ μικρά παιδιά για μια πρώτη επαφή με την αγγλική γλώσσα. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από διάφορες θεματικές δραστηριότητες. Σε ένα διασκεδαστικό και ασφαλές περιβάλλον, τα παιδιά συμμετέχουν σε παιχνίδια, τραγούδια, παζλ και πολλά άλλα που έχουν ως στόχο να τα παρακινήσουν και να τα ενθαρρύνουν να ανακαλύψουν τη γλώσσα.

Συνήθως τα παιδιά εγγράφονται στην ηλικία των 6 χρονών και ακολουθούν το πρόγραμμα για 1 χρόνο. Στο τέλος του προγράμματος μαθαίνουν βασικό λεξιλόγιο που σχετίζεται με θέματα όπως τα ζώα, τα χρώματα, τα μέρη του σώματος, τα φρούτα και τα λαχανικά.

˅ περισσότερα˄ κλείσιμο
Πρόγραμμα Αγγλικών

Πρόγραμμα Αγγλικών

Αρχίζοντας το πρόγραμμα αγγλικών από την 2η ή 3η τάξη του δημοτικού σχολείου, οι μαθητές μπορούν να περάσουν με επιτυχία τις εξετάσεις των IELTS ή IGCSE από την Α’ Λυκείου. Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι κατά την πολύχρονη ιστορία μας, το 97% του συνόλου των μαθητών μας έχουν επιτύχει βαθμούς Α, Β ή C. Ένας σημαντικός αριθμός έχει επίσης επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα στο 3ο έτος του Γυμνασίου, ενώ σε μερικές περιπτώσεις, μαθητές πέτυχαν Παγκύπριο ρεκόρ με βαθμούς Α ή Β από την ηλικία των 13.

Πρόγραμμα μαθημάτων (εξωτερικές εξετάσεις απο Anglia και Cambridge English)
Junior A (First Step)
Junior B (Primary / Starters)
Senior A (Preliminary / Movers)
Senior B (Elementary / Flyers)
Senior C (Pre Intermediate / Ket)
B1 (Intermediate / Pet)
B2 (Advanced / First Certificate)
C1 (Proficiency / IGCSE / IELTS)

˅ περισσότερα˄ κλείσιμο
Ταχύρυθμα μαθήματα IELTS

Ταχύρυθμα μαθήματα IELTS

Το IELTS είναι η πιο δημοφιλής αγγλική εξέταση διεθνώς και απαιτείται από τα πλείστα αγγλόφωνα πανεπιστήμια. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του IELTS είναι ότι η εξέταση πραγματοποιείται δύο φορές το μήνα (σε σύγκριση για παράδειγμα με το IGCSE που πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο) και η αίτηση μπορεί να υποβληθεί μόλις ένα μήνα πριν από τις εξετάσεις.

Το “Fast Track IELTS Programme” είναι μια εντατική σειρά μαθημάτων προσαρμοσμένα σε μαθητές οι οποίοι κατέχουν υπό όρους εγγραφή σε πανεπιστήμια, αλλά δεν έχουν ακόμη επιτύχει την απαιτούμενη βαθμολογία. Το πρόγραμμα μας παραδίδεται σε χρονικό διάστημα από τέσσερις μέχρι έξι εβδομάδες, και έχει ως στόχο να αυξήσει το σκορ σου κατά μία ολόκληρη ποσοστιαία μονάδα (π.χ. από 5,5 σε 6,5). Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο χρονιαία, αλλά οι περισσότεροι φοιτητές εγγράφονται το καλοκαίρι. Δεδομένου ότι η διάρκεια είναι μόλις 6 εβδομάδες μπορείτε να εγγραφείτε ως τον Ιούλιο και να πάρετε το αποτέλεσμά σας εγκαίρως για εισαγωγή σε πανεπιστήμιο, το Σεπτέμβριο.

Μαθήματα μπορούν να ληφθούν ένα-προς-ένα, ή σε μικρές ομάδες έως 4 μαθητών. Για τους υποψηφίους που δεν έχουν ξαναδώσει την εξέταση, παρέχουμε μια δωρεάν αξιολόγηση και συμβουλεύουμε τη διάρκεια της μελέτης που απαιτείται για την επίτευξη του επιδιωκόμενου αποτελέσματος.

˅ περισσότερα˄ κλείσιμο
Μαθηματικά

Μαθηματικά

Τα μαθήματα προσφέρονται σε ατομικό επίπεδο αλλά και σε μικρές ομάδες. Βοηθάμε τους μαθητές στο πρόγραμμα του σχολείου τους, τόσο στο Γυμνάσιο όσο και στο Λύκειο. Επιπλέον, προετοιμάζουμε τους μαθητές για τις εξετάσεις GCE A Level. Τα μαθήματα που διδάσκονται σε πρώτο στάδιο είναι οι εξετάσεις C1,C2,C3 και C4. Οι μαθητές μπορούν επίσης να διδακτούν Μ1, Μ2, S1, S2 και FP1, FP2. Το GCE A Level απαιτείται από πολλά βρετανικά πανεπιστήμια για σπουδές στα μαθηματικά, τα οικονομικά, τη μηχανική και την επιστήμη ηλεκτρονικών υπολογιστών.

˅ περισσότερα˄ κλείσιμο
Λογιστική

Λογιστική

Προετοιμάζουμε τους μαθητές μας για τις εξετάσεις LCCI σε όλα τα επίπεδα (Elementary, Intermediate, Higher). Τα μαθήματα γίνονται σε μικρές ομάδες και απευθύνονται σε μαθητές και εργαζόμενους.

Οι εξετάσεις LCCI είναι διεθνώς αναγνωρισμένες και βοηθάνε στην πρόσβαση των μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Επίσης, οι εξετάσεις LCCI είναι πλέον ένα από τα απαραίτητα προσόντα για πρόσληψη εργασίας και προσφέρει σε άτομα την ευκαιρία να προχωρήσουν σε επαγγελματικά προσόντα όπως το ACCA και ACA.

˅ περισσότερα˄ κλείσιμο
Funecole

Funecole

Το FUNecole® Creative Learning είναι το πρώτο ολοκληρωμένο μάθημα για ανάπτυξη δεξιοτήτων του 21ου αιώνα για παιδιά από 6-12 χρονών. Η πρωτοποριακή φιλοσοφία του προσφέρει πραγματικές και διασκεδαστικές εμπειρίες μάθησης στα παιδιά συνδυάζοντας παράλληλα την χρήση νέων τεχνολογιών. Η συμμετοχή στα μαθήματα FUNecole® CreativeLearning προσφέρει:

  • Πιστοποίηση στις δεξιότητες Πληροφορικής μέσω των εξετάσεων Cambridge ICT Starters.
  • Ανάπτυξη δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων και εφαρμογή κριτικής σκέψης.
  • Ενθάρρυνση δημιουργικής σκέψης και υλοποίηση καινοτομιών.
  • Ενίσχυση των επικοινωνιακών δεξιοτήτων στον γραπτό και προφορικό λόγο και αποτελεσματική χρήση μέσων και τεχνολογιών.
  • Ενθάρρυνση πνεύματος συνεργασίας και ανάληψη ευθυνών προς την επίτευξη κοινών στόχων .
  • Ανάπτυξη κοινωνικής, παγκόσμιας και περιβαλλοντικής συνείδησης.
  • Ενίσχυση δεξιοτήτων ανάλυσης, διαχείρισης και αξιολόγησης της πληροφορίας.
  • Αποτελεσματική εφαρμογή των ψηφιακών μέσων και τεχνολογιών.
  • Ανάπτυξη κοινωνικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων όπως η ευελιξία, πρωτοβουλία, αλληλεπίδραση, παραγωγικότητα, υπευθυνότητα και ηγεσία.

To FUNecole® Creative Learning είναι εγκεκριμένο από το Cambridge International examinations για τις εξετάσεις Cambridge ICT Starters.

˅ περισσότερα˄ κλείσιμο
Γερμανικά

Γερμανικά

Για το γερμανικό πρόγραμμα οι μαθητές προετοιμάζονται για τις εξετάσεις GOETHE που αντιστοιχούν στα 6 επίπεδα κοινής αναφοράς (Α1, Α2, Β1, Β2, C1, C2)  και τα διπλώματα αυτά εκδίδονται από το GOETHE INSTITUTE (GI).

A1 Beginner
A2 Elementary
B1 Intermediate
B2 Upper Intermediate
C1 advanced or Proficiency
C2 Proficiency

Οι υποψήφιοι για τα πανεπιστήμια της Γερμανίας πρέπει να συμπληρώσουν την εξέταση TestDaF το οποίο καλύπτει τα επίπεδα Β2 και C1. Η εξέταση TestDaF απαιτείται για την είσοδο σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο της Γερμανίας. Μπορείτε να λάβετε μέρος στις εξετάσεις σε έξι καθορισμένες ημερομηνίες ετησίως σε ολόκληρο τον κόσμο.

˅ περισσότερα˄ κλείσιμο
Γαλλικά

Γαλλικά

Για το γαλλικό πρόγραμμα οι μαθητές προετοιμάζονται για τις εξετάσεις DELF και DALF που αποτελούνται από 6 διπλωμάτα ανεξάρτητα μεταξύ τους. Όλες οι τέσσερις δεξιότητες (ομιλία, γραμματική, ακρόαση και ανάγνωση) εξετάζονται σε όλα τα επίπεδα. Αυτά ανταποκρίνονται στα 6 επίπεδα του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις γλώσσες. Τα διπλώματα αυτά απονέμονται από το γαλλικό Υπουργείο Παιδείας και είναι διεθνώς αναγνωρισμένα.

Το DELF A1 και A2 απευθύνεται στους στοιχειώδες χρήστες (βασική γνώση της γαλλικής γλώσσας για την καθημερινή ζωή). Το DELF Β1 και Β2 για τον ανεξάρτητο χρήστη (καλή γνώση της γαλλικής γλώσσας και η ικανότητα να επικοινωνά προφορικά και γραπτά). Το DELF C1 και C2 για τον έμπειρο χρήστη (άπταιστες δεξιότητες επικοινωνίας στα υψηλότερα επίπεδα). Οι κάτοχοι του DELF και DALF C1 C2 απαλλάσσονται από τις εξετάσεις γλώσσας για την είσοδο τους στα γαλλικά πανεπιστήμια.

˅ περισσότερα˄ κλείσιμο

Περαιτέρω Πληροφορίες

Το ινστιτούτο προσφέρει μεταφορικό μέσο σε σχεδόν όλους τους μαθητές μέσω των ιδιωτικών μας λεωφορείων και αδειούχων οδηγών. Επιπλέον των προγραμματισμένων τάξεων, προσφέρονται και ατομικά μαθήματα σε όλα τα Θέματα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα, τις τάξεις, καθώς και τη διαθεσιμότητα του μεταφορικού μέσου παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 22622551 ή 99193033.